سیزدهمین دوره حراج تهران تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا به شیوه متفاوتی بعدازظهر روز جمعه، 26 دیماه 99 با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی درسالن زرین هتل پارسیان آزادی برگزار شد. در این دوره برای اولین بار آثار هنر مدرن و معاصر ایران در کنار هم برای فروش ارائه شدند و رکورد 87 میلیارد و نهصد و چهل و دو میلیون تومان بهجای گذاشتند که نشان داد حراج تهران، امسال نیز توانست بازار هنرهای تجسمی ایران را زنده نگه دارد.
به گزارش روابط عمومی هتل، سیزدهمین دوره حراج تهران نیز همچون دورههای گذشته میزبان آثاری از هنرمندان انقلاب و دفاع مقدس بود که با استقبال خوبی روبهرو شد و عکسی از عملیات والفجر دفاع مقدس از سعید صادقی، عکاس شناختهشده جنگ تحمیلی به قیمت 100 میلیون تومان و اثری با عنوان «عاشورا 8» (باز این چه شورش است) از صادق تیرافکن باقیمت 190 میلیون تومان به فروش رسید.
رکورد فروش این دوره در اختیار اثری با عنوان «خاطرات امید» از آیدین آغداشلو قرارگرفت که رکورد پیشین حراج در طول دوازده دوره را با فروش 12 میلیارد تومانی شکست. رکورد فروش حراج در طول دوازده دوره گذشته متعلق به اثری از سهراب سپهری با فروش 5 میلیارد و 100 میلیون تومان در دوره نهم بود.
پرویز تناولی با مجسمه «استاد و شاگرد» رکورد بعدی سیزدهمین دوره حراج را با فروش 6 میلیارد و 700 میلیون تومانی به دست آورد. سپس تابلو حسین زندهرودی نیز به فروش 6 میلیارد و 300 میلیون تومانی رسید. اثری بدون عنوان از محمد احصایی روی رقم 5 میلیارد و 900 میلیون تومان و اثری بدون عنوان از منیر فرمانفرماییان با فروش 3 میلیارد و 600 میلیون تومانی در رتبههای بعدی قرار گرفتند.